Persondatapolitik

Hvorfor har Summit Consulting en persondatapolitik?
Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne politik om behandling og beskyttelse af persondata. Summit er dataansvarlig, og vi sikrer, at persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige og relevante i forhold til at løse de opgaver, som er aftalt med kunden. Typisk vil vi behandle identitets-, kontakt- og professionelle oplysninger, herunder navn, e-mailadresse, telefonnr., stilling og oplysninger om vores forretningsmæssige relation. Desuden behandler vi oplysninger om finansielle forhold fx betalingsoplysninger. Retsgrundlaget for behandling er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Opbevaring af data
Vi benytter IT-leverandører, der gennem brug af Microsoft Cloud drifter vores IT-systemer. Kundens data opbevares i henhold til de vilkår, som disse leverandører har tiltrådt i Microsofts datacentrer i Europa.

Sikkerhed
Vi har høje standarder for sikkerhed – også for at beskytte vores kunders personoplysninger. Derfor har vi vedtaget interne regler og procedurer, der sikrer, at vi lever op til og opfylder kravene til passende sikkerhedsforanstaltninger i persondataforordningen.
Vores IT-leverandører sørger løbende for, at vores IT-udstyr er opdateret og har installeret passende sikkerhedsforanstaltninger, herunder firewall og virusbeskyttelse. Vi overfører ikke personoplysninger til tredjelande (lande uden for EU/EØS).

Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige
Vi sletter kundens persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var årsagen til indsamlingen – dog kan særlige lovregler i fx bogførings- og forældelsesloven og reglerne om rådgiverfirmas ansvar for deres rådgivning give pligt til at opbevare dem i længere tid.

Kundens rettigheder
Kundens rettigheder efter persondataforordningen er følgende:

  • Kunden har i vidt omfang ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Summit behandler
  • Kunden kan gøre indsigelse mod indsamling og viderebehandling af deres personoplysninger
  • Kunden har ret til at få rettet personoplysninger og få begrænset behandlingen af personoplysningerne
  • Kunden har i et vist omfang ret til at få slettet personoplysninger
  • Kunden kan i et vist omfang anmode om, at Summit giver en kopi af personoplysningerne og transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)

Hvis en kunde ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder, bedes de kontakte Summit på info@summitconsulting.dk. Vi vil svare så hurtigt som muligt og senest 1 måned efter, at vi har modtaget henvendelsen.

Du kan læse mere om persondataloven og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Download tekst som pdf her.

 

Du kan læse om vores cookiepolitik og brugen af vores hjemmeside her.

© Summit Consulting by M2 Reklame & Software.

Accepter cookies

På www.summitconsulting.dk anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet, så du kan få den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Du kan altid slette dine gemte cookies i din browsers indstillinger.

Accepter ikke cookies Accepter kun funktionscookies Accepter alle cookies