Cookie- og persondatapolitik for website

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af Summit Consulting A/S (herefter kaldet Summit), Lyngsø Allé 3B, 2970 Hørsholm.
Mail: info@summitconsulting.dk.

Indsamling af oplysninger
På vores hjemmeside indsamler vi 2 slags oplysninger om dig: cookiedata (der indsamles automatisk) samt oplysninger, du selv afgiver.

Personoplysninger
Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer, hvis du fx tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder en kontaktformular eller tilmelder dig et af vores kurser.

  • Oplysningerne bruges til at optimere vores services og indhold – og vi anvender oplysningerne til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev eller andet materiale
  • Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring i form af nyheder, tilbud mv., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier

Sikkerhed
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, at du afgiver dine personlige oplysninger.
Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.
Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger vedr., hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning.

Cookies
Ved besøg på Summits hjemmeside modtager du automatisk én eller flere cookies. En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser (Firefox, Chrome, Explorer osv.). Den har til formål at kunne genkende den enhed, du besøger vores site med – og husker altså, hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. En cookie kan ikke indeholde virus.

  • Så lang tid opbevares cookies
    Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på Summits hjemmeside. Du kan til enhver tid slette dine gemte cookies i browser-historikken.
  • Sådan sletter du cookies
    Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
  • Sådan undgår du cookies
    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/
  • Hvad cookies bruges til på vores website
    Cookies er med til at fortælle Summit om dit besøg ved at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi indsamler informationer om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du besøger, om din computer/tablet/telefon har besøgt os før, hvilken browser du bruger, IP-numre osv. Dette er vigtigt for os at vide for at kunne optimere og give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores site
  • Google Analytics (trafikmåling)
    Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle, hvor meget trafik der er på vores website. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Du kan læse mere om persondataloven på www.datatilsynet.dk.

Senest opdateret d. 27. august 2018.

Download tekst som pdf her.

© Summit Consulting by M2 Reklame & Software.

Accepter cookies

På www.summitconsulting.dk anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet, så du kan få den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Du kan altid slette dine gemte cookies i din browsers indstillinger.

Accepter ikke cookies Accepter kun funktionscookies Accepter alle cookies